Cedicrom
Lang

24.06.2016

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca (IOCN), str. Republicii nr. 34-36,  va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de prestare servicii de organizare conferinta in cadrul proiectului CEDICROM, conform caietului de sarcini de mai jos.

Caiet de sarcini   [Descarca document]
 


17.05.2016

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca (IOCN), str. Republicii nr. 34-36,  va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de prestare servicii de dezvoltare software pentru securitatea datelor in cadrul proiectului CEDICROM, conform caietului de sarcini de mai jos.

Caiet de sarcini   [Descarca document]
 


08.12.2015

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca (IOCN), str. Republicii nr. 34-36,  va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de servicii imagisticica mamografii in cadrul proiectului CEDICROM, conform caietului de sarcini de mai jos.

Caiet de sarcini   [Descarca document]
Invitatie depunere oferta [Descarca document]


20.10.2015

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca (IOCN), str. Republicii nr. 34-36,  va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de servicii de informare in cadrul proiectului CEDICROM, conform caietului de sarcini de mai jos.

Caiet de sarcini   [Descarca document]


01.10.2015

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca (IOCN), str. Republicii nr. 34-36,  va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de prestare servicii de publicitate in cadrul proiectului CEDICROM, conform caietului de sarcini de mai jos.

Cerere de oferta  [Descarca document]
Caiet de sarcini   [Descarca document]


14.08.2015

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, in cadrul proiectului Cedicrom, va invita sa depuneti o oferta financiara in vederea atribuirii contractului de servicii de actiune comunitara constand intr-o campanie de comunicare privind screening-ul pentru depistarea cancerului  [Descarca document]


03.07.2015

Caiet de sarcini - Centru de mamografie    [Descarca document]
Invitatie depunere oferta financiare servicii de actiune comunitara [Descarca document]
Invitatie depunere oferta financiara servicii imagistica mamografii  [Descarca document]

Cedicrom
[Acasa] [Parteneri] [Obiective] [Activitati] [Rezultate] [Noutati si Evenimente] [Conferinta de lansare Cedicrom] [Vizita de recoltare si informare Nadlac] [Vizita de recoltare Cojocna judetul Cluj] [Vizita de recoltare Pata Rit judetul Cluj] [Achizitii Publice] [Vizita de informare si recoltare Targu Jiu] [Vizita de informare Pata Rat] [Vizita de recoltare Tg Jiu 6-8 aprilie] [Vizita de recoltare Tg Jiu 21-23 aprilie] [Vizita de recoltare Sinteu, Bihor 28 aprilie] [Vizita de recoltare Ghindaresti  1-3 iunie] [Vizita de recoltare Maramures  22-23 iunie] [Vizita de recoltare Jurilovca  29-30 iunie] [Publicatii Stiintifice]